Selecteer een pagina

InBlindz®

Zonwering en raambekleding in dubbelglas

Zonwering en raambekleding
in dubbelglas

Met InBlindz® zonwering en raambekleding is het mogelijk om het materiaal tussen het glas te plaatsen. Kies voor plissés, duplissés of jaloezieën van InBlindz® en ervaar een hoge mate van comfort met een gebruiksvriendelijke bediending van de raamdecoratie. Glashandel Zantman is leverancier van InBlindz® en toont diverse producten in de showroom.

Voordelen van InBlindz®

  • Vet- en stofvrij product
  • Hoge gebruiksvriendelijkheid dankzij de eenvoudige batterijbediening
  • Extra batterijopties zoals een afstandsbediening en zonnepaneel
  • Reguleer zelf de lichtinval en gewenste privacy

Jaloezieën in dubbelglas

InBlindz jaloezieën in dubbelglas zijn een duurzame manier om de hoeveelheid licht, privacy en warmte op uw wensen af te stemmen. De jaloezieën zijn geschikt voor bestaande en nieuwe kozijnen en vanaf 10 mm lamelbreedte verkrijgbaar met een hand- of elektrische bediening.

Plissés in dubbelglas

InBlindz plissés in dubbelglas zijn duurzaam en stijlvol. De stofvrije raambekleding wordt niet nat of vies en is van zeer hoge kwaliteit. De plissés zijn verkrijgbaar met een hand- of elektrische bediening, zijn lichtdoorlatend en optrekbaar. U heeft al een plissé vanaf 20 mm spouwbreedte.

Duplissés in dubbelglas

Inblindz duplissés in dubbelglas zijn volledig verduisterend en de honingraatstructuur zorgt voor optimale isolatie, zodat u de perfecte sfeer en temperatuur creëert. Ze zijn verkrijgbaar met een hand- of elektrische bediening en beschikbaar vanaf 27 mm spouwbreedte.

Productinformatie

lege toggle
Elektrische bediening

De producten van InBlindz® kunt u eenvoudig zelf bedienen met een handmatige, batterij- of elektrische bediening. Dankzij de modulaire opzet zijn er mogelijkheden voor alle soorten glas en alle combinaties van zonwering en raambekleding. Met het grootste gemak bedient u de zonwering voor meer of minder lichtinval binnenshuis. Dankzij de plaatsing blijft het materiaal vet- en stofvrij, waardoor het product duurzaam en hygiënisch is. Anders dan bij zonwering buiten het glas zijn de producten van InBlindz® onderhoudsvrij. Een praktische oplossing voor sfeervol voor elke ruimte.

Plaatsing InBlindz®

InBlindz® zonwering en raambekleding in dubbelglas is een duurzame manier om de hoeveelheid licht, privacy en warmte op uw wensen af te stemmen. Het materiaal wordt geplaatst in schuif-, serre- en tussendeuren en in alle soorten vaste en draai-kiep ramen. Alle typen zijn voorzien van een praktische hand-, batterij- of elektrische bediening voor een hoog gebruiksgemak. InBlindz® wordt geleverd in diverse uitvoeringen en kleuren, precies wat past bij uw woning en stijl.

Brochure InBlindz®

Ga je voor plissés, duplissés of jaloezieën van InBlindz®? En kies je voor handmatige, batterij- of elektrische bediening? Wij helpen je graag bij de keuze. Lees alles over de mogelijkheden én voordelen van InBlindz® zonwering en raambekleding in dubbelglas.

brochure isolatieglas

Tips voor energiebesparing

Eenvoudig energie besparen? Met relatief kleine investeringen kunt u grote stappen maken in het verduurzamen van uw woning. Alles staat of valt met goede isolatie. Lees al onze tips!