Selecteer een pagina

Dakramen

Dakraam aan vervanging toe?

Glas van uw dakraam vervangen

Is het glas in uw dakraam aan vervanging toe? Kies dan voor een duurzame, comfortabele oplossing. Glashandel Zantman levert Velux dakramen in alle maten. Welke maat u nodig heeft vindt u op het identificatieplaatje aan de binnenzijde van uw raam. Tegenwoordig worden de meeste dakramen geleverd in een glasdikte van 24mm. Bij oudere dakramen is het mogelijk dat het glas een dikte heeft van 16mm. Ook hiervoor bieden wij een passende oplossing. Neemt u contact op met onze glasspecialisten voor advies op maat. Zij helpen u graag verder.

Glas van uw dakraam vervangen. De voordelen:

  • Duurzamer
  • Meer wooncomfort
  • Meer daglicht door een groter glasoppervlak
  • Verbeterde ventilatie en bedieningsmogelijkheden
  • Deskundig advies bij vervanging van uw dakraam

Productinformatie

lege toggle
Dakramen vervangen
Vervangen bij 16mm

Bij oudere glaselementen kan het zijn dat de glasdikte 16mm is. Deze glasdikte komt alleen nog voor bij VELUX dakramen waarbij geen letters in de maatcodering staan. (typeplaatje) Wanneer dit het geval is, zijn twee opties mogelijk. De speciale renovatieruit type –59C kan direct 1 op 1 worden vervangen. Wanneer echter betere isolerende eigenschappen zijn gewenst, dan kan ook een nieuw glaselement van 24mm dikte worden gekozen. Hierbij is dan wel een ombouwpakket type IGR nodig.

Vervangen bij 24mm

Voor de meeste dakramen geleverd sinds 2001 is de glasdikte 24mm. Hierbij kunt u het glaselement ook gewoon 1 op 1 vervangen door een nieuw glaselement.

Welk type dakraam heb ik?
Kijk op uw huidige dakvenster welk type u heeft, voor het juiste glaselement!